De toegang tot de camping is mij ontzegt

Geachte mevrouw leest u hebt de hele zaterdag gewerkt met stroom tot +-22 uur en dan hebt u in eens geen zekering in de caravan wel raar. maar waar het op aan komt ,u wil zich niet aan onze regelamenten houden. dus past u niet op onze camping.daarom heeft het bestuur besloten dat u hier niet meer welkom bent. u kan of de caravan weg laten halen of verkopen. bestuur J Hulst G Bos J Dale ----- Original Message ----- From: Jeannette vd leest To: 9695ec73@hetnet.nl Sent: Sunday, June 03, 2012 11:16 PM Subject: FW: klacht -------------------------------------------------------------------------------- From: jeannette_leest@hotmail.com To: jeannette@bsemmaus.nl; candlelight_8@hotmail.com Subject: klacht Date: Sun, 3 Jun 2012 23:14:24 +0200 9695ec73@hetnet.nl Geachte heer Dale, Hierbij wil ik u laten weten zeer geschokt te zijn over de gebeurtenissen op camping Parkzicht te Bellingwolde. Sinds 15 januari 2012 ben ik de eigenaar van de caravan op plaats 4b op camping Parkzicht. Ik heb deze overgekocht van mevrouw Magda de Hoop, na de koop nam zij contact met mij op met de mededeling dat zij reeds een aanbetaling op het stageld had gedaan, en dat u dit ondanks de verkoop niet wilde retourneren, terwijl u van mij toch het volledige bedrag van € 600,- hebt ontvangen.( voor zover ik zien kan heeft u dus ten onrechte de aanbetaling van mevrouw de Hoop gehouden, en heeft u mij toch het volledige bedrag laten betalen) Toen ik u daarover een e-mail stuurde werd uw toon zeer dreigend ( zie hiervoor de bijlage). Ik ben ervan uit gegaan dat dit een zaak tussen u en mevrouw De Hoop was, en heb me hier verder bij neergelegd, en heb aan mijn betalingsverplichtingen voldaan. Op zaterdag 2-6-2012 ben ik naar de camping gegaan op de caravan schoon te maken en in te richten. Gezien het feit dat er geen water en electriciteit was heb ik me bij uw caravan gemeld met de vraag of deze aangesloten konden worden. Uw enige woord van welkom was: " die hond kost 50 euro extra per jaar, dat heeft zij u zeker niet verteld (waarbij u waarschijnlijk op mevrouw de Hoop doelde). Toen water en electriciteit eindelijk werkten ben ik aan het werk gegaan met schoonmaken en inrichten van mijn caravan. Rond 9.30 uur die avond wilde ik gaan stofzuigen, maar hierdoor viel de electriciteit uit. Wederom ben ik naar uw caravan gegaan met het verzoek de electra weer aan te zetten.Hierbij deelt u mij mee dat wanneer de electra opnieuw uit zou vallen mij dit 5 euro per keer zou gaan kosten. U melde mij dat de electra het weer zou moeten doen en vertrok voor ik dat uit kon proberen. De electra bleek het echter niet te doen, en wederom heb ik me bij uw caravan gemeld, een mevrouw deed open en melde mij dat u in de kantine was. In de kantine aangekomen melde ik u opnieuw dat er geen electra was, u stuurde een man met mij mee, die in mijn caravan constateerde dat ik blijkbaar geen zekering had. Ik vroeg hem waar ik een zekering kon krijgen, en hij melde mij dat ik dit pas zondag zou kunnen kopen bij de benzinepomp. ( hierdoor liepen mijn schoonmaak en inrichtings- activiteiten vertraging op zoals u begrijpt. Na de hele nacht zonder stroom te hebben doorgebracht ( waardoor ik ook mijn telefoon niet op kon laden en daardoor onbereikbaar voor mijn kinderen was), heb ik s ochtends nieuwe zekeringen gekocht. Nu ik weer electriciteit had kon ik verder met mijn werk. Omstreeks 13.30 uur bonkte u op mijn caravan met de mededeling dat ik op zondag niet mocht werken, en dat dat in de regels stond ( ik ben van mening dat het niet legitiem is om zondagswerk te verbieden) ik melde u dus dat het werk toch af moest, dus dat ik door zou gaan, waarna u mijn electriciteit uit schakelde. Ik gaf aan dat ik wilde dat u de electra onmiddellijk weer zou inschakelen en dit weigerde u , ik gaf aan dat ik de politie zou inschakelen als u de electra niet zou aanzetten, waarna u mij mededeelde dat u mij van de camping af zou zetten. Gezien het feit dat ik angstig en geschrokken was heb ik contact met de politie opgenomen. Toen de politie ter plaatse arriveerde vertelden ze mij telefonisch, dat ze telefonisch contact met u opgenomen hadden, op dat moment kwam u dreigend naar mijn caravan toe en sommeerde mij te vertrekken. De politie legde mij uit dat ik lawaaioverlast zou hebben veroorzaakt( ik was met een accu boormachine bezig om een schroef in een grenenhouten bed te schroeven ). De politie melde mij dat u gezegd zou hebben dat u mij meerdere malen gewaarschuwd had, dat is niet waar. In de reglementen staat blijkbaar dat er op zondag geen lawaai gemaakt mag worden ( op de eerste plaats heb ik deze reglementen nooit van u ontvangen en op de tweede plaats denk ik niet dat het geluid van een accu boormachine onder geluidsoverlast valt. De spelende en lachende en schreeuwende kinderen worden door u ook niet aangesproken op geluidsoverlast). Verder denk ik dat harde muziek uit de kantine op zaterdagavond tot ver in de nacht wel tot geluidsoverlast gerekend kan worden. maar uw regels gelden blijkbaar nier voor uw zelf. Omdat u aan de politie andere gegevens verstrekt heeft dan aan mij ( u gaf aan hun aan dat het niet uw bedoeling was om mij van de camping te verwijderen, terwijl u tegen mij zei dat ik meteen kon vertrekken heb ik ze verzocht om met me mee te gaan voor een gesprek met u, hierin gaf u aan dat ik me niet aan de regels hield ( en blijkbaar gewend was om mijn zin te krijgen???), u raadde mij aan om mijn caravan op marktplaats te zetten, omdat u mij niet meer op de camping wilde zien. Ik heb u toen gevraagd om mij schriftelijk van dit besluit op de hoogte te stellen, de agent gaf aan dat het voor mij verstandig zou zijn een advocaat in de arm te nemen. Ik wacht uw reactie af. Indien ik voor 22 juni geen reactie van u heb ontvangen, ga ik ervan uit dat ik nog steeds welkom ben op de camping, ik zal dan rond 20.00 uur arriveren, en verwacht van u dat u de electra wederom aansluit op het moment dat ik arriveer. Graag ontvang ik voor die tijd bericht van wat u voornemens bent te doen. Hoogachtend, J.A.M.C. van der Leest
Klacht geplaatst door Jeannette van der Leest op 4-6-2012 in de camping voor Camping Parkzicht in Bellingwolde
Deze klacht is 7168 keer bekeken.


Reacties De toegang tot de camping is mij ontzegt

Reacties die geplaatst zijn op de klacht De toegang tot de camping is mij ontzegt

Wij brengen even naar voren dat onze beheerder niet christelijk is en ook niet van plan is om dat alsnog te worden. .
Deze reactie is geschreven door Camping parkzicht op 19:11 8-10-2013
ik snap echt niet dat zon camping nog bestaansrecht heeft heb voor de 2 x de uitzending gezien van red mijn vakantie en ben blij met het zien van zulke misstanden ! Mensen ga dus nooit en never naar deze camping door deze uitzending ben je gewaarschuwd .
Deze reactie is geschreven door K.laarschot op 15:32 8-10-2013
ik snap echt niet dat zon camping nog bestaansrecht heeft heb voor de 2 x de uitzending gezien van red mijn vakantie en ben blij met het zien van zulke misstanden ! Mensen ga dus nooit en never naar deze camping door deze uitzending ben je gewaarschuwd .
Deze reactie is geschreven door K.laarschot op 22:20 6-10-2013
Nadat mijn man zich had geregistreerd op de website van deze camping kreeg hij ineens een mail dat er aangifte bij de politie was gedaan tegen hem. Volgens de eigenaar heeft mijn man ingebroken op de website. Beetje vreemd aangezien iedereen zich kan registreren op de website. Eigenaar heeft duidelijk totaal geen verstand van websites!!! (En aan alle reacties hier ook bepaald niet van campings beheren of met mensen omgaan!) nou...nu allemaal even aanmelden op de site http://www.de-camping-nl-sportweg-73b-bellingwolde.com/apps/auth/signup
Deze reactie is geschreven door Aangifte op 22:03 24-6-2013
Deze man heeft losse handjes een aso Een boet zonder manieren die niets van mensen weet .zijn dronken vrouw is al even min een schande voor de camping Zelf vloekt hij de hele dag als er iets is Ik zeg weg met deze man en zet er een echte christen neer die wel respect heeft en oog heeft voor mensen wat een sukkel Grtz dick te enkhuizen
Deze reactie is geschreven door dimoss op 21:42 3-6-2013
Wat een rare camping is dit ,staat niet in de realiteit,vrouw weer niks tevertellen man kan niet praten ,weg met deze enge mensen ,ga op de Noordpool staan met je beheren!!Kan jewel om zo met deze mev.omtegaan ,jullie komen nooit in het,,Paradijs,,de Zonden,wat u heeft begaan zijn teveel ,meneer,dus U weet nu waar u beland!!
Deze reactie is geschreven door Fam de wit op 19:48 3-6-2013
ik hebben daar ook gestaan met me kids ik ben dus ook alles kwijte hij heeft mijn carvan met mij voor tent verkocht wat hebben nog van mijn carvan over de sleuter van mijn carvan dus hij heeft me carvan op gebroken en me carvan verkocht en mijn kids terluur gestelt die ook nog beperking hebben ik vind dit niet leuk meer hoe dit is gegaan ik hoop dat hij de recht zaak niet win
Deze reactie is geschreven door mama maikel en alexander op 12:33 3-6-2013
Wat een verschrikkelijke vent zeg, hij gaat over lijken, en op zondag zit hij in de kerk!!!! wegwezen met die man van de camping, niet de gasten moeten weg maar hij!
Deze reactie is geschreven door Louise op 22:40 2-6-2013
Hoi , De enige oplossing is , doodknuppelen deze J.Dale . Asociale kankerhond !!
Deze reactie is geschreven door aaldrik op 22:26 2-6-2013
deze meneer jan dale is helemaal geen christen maar een atteihist hij heeft altijd al mensen belazerd wij hebben ook jaren op deze camping gestaan en het enige wat hij doet is sexuele nijgingen uiten en aan de vrouwen zitten ook is jan dalen en zijn vrouw hennie altijd dronken ik hoop dat het op een rechtzaak aankomt en dat hij van de camping afgaat die zogenaamde jan bos is geen haar beter dat is een meeloper het enige wat de fam. dale kan is intimideren .laten ze maar in oude pekela blijven ze zijn nieet geschikt voor een camping
Deze reactie is geschreven door corry op 15:28 19-1-2013
door dat ik hier een reactie heb op gezet is mij nu door dhr J Dale mij de toegang op de camping strikt verboden dus kijk uit mensen die er nog staan jullie kunnen dus zomaar verwijdert worden
Deze reactie is geschreven door eildert op 21:19 9-10-2012
1 Tip: iedereen spullen pakken en volledig in as leggen deze camping. Onbeschofte bedoeling hierzo. Ongeloofelijk en dan nog zogenaamd christelijk. Straight from Hell zal je bedoelen.
Deze reactie is geschreven door Dirk op 21:44 19-9-2012
ze kunnen camping parkzicht beter veranderen in camping dale & co wat een dictator
Deze reactie is geschreven door jaap op 16:33 18-9-2012
Schandalige camping. Ze zullen branden in de hel de boeven. Een goede advocaat doet wonderen! Groeten Ron
Deze reactie is geschreven door Ron op 19:57 17-9-2012
en dat noemen ze een christelijke levensovertuiging vloeken en tieren gasten verdienen ook respect j van dale ben blij dat ik geen stacaravan heb gekocht daar
Deze reactie is geschreven door anja breekveldt op 16:24 17-9-2012
Wat een schandalige actie van die man. Vloeken kan hij goed en mensen besodemieteren. Heel erg christelijk wel! Ik zou zeggen iedereen weg van die camping kan hij daar alleen stil gaan zitten zijn, en vloeken.
Deze reactie is geschreven door Maria op 15:11 17-9-2012
Wat een schandalige actie van die man. Vloeken kan hij goed en mensen besodemieteren. Heel erg christelijk wel! Ik zou zeggen iedereen weg van die camping kan hij daar alleen stil gaan zitten zijn, en vloeken.
Deze reactie is geschreven door Maria op 15:01 17-9-2012
ik heb tot mijn spijt gisteravond de uit zending gezien van die mevr de verwijderd werd .van de camping dan hoor ik ook nog de woorden christelijk sorry ik ben ook chrinsten maar dit was mens onterend , er bestaat ook nog zo iets als elkaar in de waarde laten (j dale ) doe goed en zie niet om ik hoorde vloeken en tieren uit uw mond ,en wild u een ander er op wijzen wat wel en niet hoord . sorry wie zonder zonde is werpe de eerste steen . het zit hem niet in dat boren maar om wat U WIL ..... en UW WIL ZAL GESCHIEDEN nee j.dale je moet tegen die vrouw zegen WAT WILD GIJ DAT IK VOOR U DOEN ZAL.staat ook in de bijbel en heb uw naaste LIEF dus geef deze mevr haar geld terug er staat ..geef des keizer wat des kijzers is en de koning wat des konings is en dat geld is van die vrouw en ik vond dat zij zich als koningin gedroeg mvg een christen uit URK
Deze reactie is geschreven door kees op 12:22 17-9-2012
kunt u ons op de hoogte houden van de gebeurtenissen op de camping parkzicht.Sta er namelijk ook en wilde dus mijn sta plek opzeggen heb er namelijk telefonisch concact met de dhr J Dale over gehad hoe wij dat moeten doen zijn reactie was u bent 1 dag te laat met opzeggen en het moest schriftelijk.Maar dat had ik die dag al op gestuurt maar werdt direct tegen ons gezegt daar doe ik niks mee.
Deze reactie is geschreven door eildert op 20:14 8-8-2012
hallo ik huur daar ook en wilde graag weten of alles goed is gekomen? groeten Alma.
Deze reactie is geschreven door alma op 13:41 23-6-2012


Naam:
Email:
Reactie:
Algemene voorwaarden

Populaire bedrijven

Populaire landen

Populaire categorieën

Populaire termen

autopapieren ANWB Sunweb reizen ARKE REIZEN Autopech reisverzekering CAMPING douche Autobanden

Laatst toegevoegde tips:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellantes.

Laatst toegevoegde steden:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellantes.